XS
SM
MD
LG
31.10.2017 Administrator DC

Leo čeka Zvijezdu 09

U poslednjem susretu osmine finala Kupa BiH Leotar dočekuje ekipu Zvijezde 09 i biće ovo repriza meča Kupa RS u kome su Trebinjci prije dvadesetak dana minimalno savladali tim iz Etno sela “Stanišići”. Fudbaleri Zvijezde 09 na ovaj meč otputovali su u najjačem sastavu, a vezista Damjan Krajišnik vjeruje da će njegov tim ostvariti plasman u četvrtfinale.

– Pored prvenstva gdje imamo velike ambicije, ove sezone želimo i u Kupu BiH da ostvarimo dobar rezultat, a plasman u četvrtfinale bi zado voljio naše ambicije. U nekoliko navrata je Leotar pokazao da zna igrati ove Kup utakmice, a oni su prošle sezone igrali u finalu Kupa RS. U osmini finala tog takmičenja prije dvadesetak dana su nanijeli poraz našem kombinovanom sastavu, pa ćemo sada puno ozbiljnije ući u meč i od prvog minuta zaigrati maksimalno angažovano. Sigurno smo kvalitetniji tim od Leotara, te se nadam da ćemo ostvariti prolaz u dalju fazu takmičenja – rekao je Krajišnik.

U dosadašnjem dijelu sezone Zvijezda 09 imala je puno problema sa povredama i kartonima, pa će tako biti i na susretu u Trebinju.

– U subotu smo igrali komšijski derbi protiv Drine, u kome smo odigrali neriješeno i pobjeda u Trebinju bi puno značila na psihološkom planu pred gostovanje Kozari. U tri dana ćemo preći oko 1200 kilometara autobusom i odigrati dvije utakmice, što je izuzetno naporno. Sezona je du ga i teška, zbog čega imamo puno problema sa povredama i kartonima. Posle susreta sa Drinom nekoliko igrača se žalilo na povrede i neće biti potpuno spremni za ovaj meč, dok definitivno neće nastupiti Stefan Tripković i Dejan Vučić, ali sam siguran da će svi pružiti svoj maksi mum, kako bi stigli do trijumfa. Plasman u četvrtfinale Kupa BiH bi bio istorijski uspjeh za klub, a svi se nadamo da će ova sezona ostati upi sana zlatnim slovima u istoriji Zvijezde 09 – zaključio je Krajišnik,pišen na klupskom sjatu Zvijezde 09.

FOTO: Zvijezda 09