XS
SM
MD
LG

Metaloplastika vezala treću pobjedu: Dervenćanin Puljizović prvi strijelac ekipe

Nakon što je Metaloplastika sezonu u Superligi Srbije otvorila pobjedom, uslijedio je niz od dva poraza, ali nakon toga nanizali su tri velike pobjede, od toga dvije na gostovanjima.

 

 

Prvo su u 4. kolu slavili u Požarevcu nad istoimenom ekipom sa 27:26, a nakon toga dobili Slogu iz Požege sa 31:26 pred domaćom publikom. Treća pobjeda u nizu i veliko iznenađenje bilo je Subotici, gdje je pao i Spartak sa 28:27, a igrač utakmice bio je Dervenćanin Saša Puljizović sa 6 pogodaka.

“Proglašen sam igračem utakmice i to mi mnogo daje na samopouzdanju, te da nastavim dalje sa još boljim partijama u dresu Metaloplastike. Sigurno je to pokazatelj da se ekipa diže i raste iz utakmice u utakmicu, te da se svi igrači trude da prenesu zamisli trenera Jordovica na teren”, kaže Puljizović za Radio Derventa.

Ovaj Dervenćanin ističe kako igranje u velikom klubu, jednom od najvećih na ovim prostorima, može biti dodatni plus kako bi se budućim planovima našao na spisku reprezentacije BiH.

Da Puljizović ima odličan start sezone u ekipi iz Šabca, govori i podatak da Brajovića i on dijele prvo mjesto strijelca ekipa sa po 27 postignutih golova.

Ovim nizom od tri pobjede, izabranici Vladana Jordovića potvrdili su da najozbiljnije konkurišu za mjesto u plej-ofu.

Metaloplastika će u narednom kolu dočekati Obilić iz Beograda, dok će u 8. gostovati Jugoviću iz Kaća, gdje je u mladim svojevremeno igrao Puljizović