XS
SM
MD
LG

Uspela proba pred zimski odmor

Pred Fudbalskim klubom Inđija je zimska pauza. Ciljevi ovog kluba su za ovu jesen ispunjeni. Pre rastanka od rada i treninga fudbaleri Inđije koji su imali manju minutažu u poslednjim prvenstvenim utakmicama, kao i omladinci na koje ovaj klub u skorijoj budućnosti mnogo očekuje, te par igrača na probi su danas odigrali trening meč sa svojim sportskim prijateljima iz Obrenovca. Radnički je ponovo izašao u susret svom domaćinu Inđiji i odigrao ovaj meč na terenu SC FSS, popularno nazvanom "Kuća fudbala" u Staroj pazovi.

Iako rezultat meča nije bio primaran, red je i da se spomene. Inđija je bila bolji rival za rezultat 3:1. Strelci su bili: Vujasin, Đokić i Dino Dolmagić. Za ovog poslednjeg igrača koji je ostavio snažan utisak u prošloj fudbalskoj sezoni dolazak na poziv trenera Srđana Blagojevića je bila prava nagrada i priznanje za dosad učinjeno i postignuto u zeleno belom dresu.

Utisci trenera Srđana Blagojevića posle ovog meča su pozitivni, a ostaje ipak mala tajna sa kim je posebno zadovoljan posle ove odigrane utakmice.

Fudbaleri inđije će u petak odraditi još jedan trening, potom sledi zajednički razgovor o onome što ih očekuje odmah na startu nove godine, a potom i ručak pre zimskog odmora.