XS
SM
MD
LG
30.12.2017 Administrator DC

Dervenćani izabrali najbolje sportiste

Derventski list, pod pokroviteljstvom načelnika opštine Dervente Milorada Simića organizovao izbor najboljih sportista opštine Derventa u 2017.godini. Najboljim sportistima i sportskom kolektivu  načelnik opštine Milorad Simić uručio je priznanja.

Za najbolje sportiste proglašeni su, u muškoj konkurenciji fudbaler Tekstilca Vladanko Komlenović, dok je u ženskoj konkurenciji, titulu najbolje ponijela kik-bokesrka i članica Kluba borilačkih vještina Derventa Kristina Čečavac, koja je bila viceprvakinja Evrope na prvenstvu u Makedoniji.

Iza Komlenovića su ostali kapiten RK Derventa Zvjezdan Sibinčić i Dejan Miljić, fudbaler niželigaša Borca iz Bosankih Lužana. U ženskoj konkureniciji iza leđa Kristine, ostala najperspektivnija sportiskinja Republik Srpske i članica Tekvondo kluba “Derventa” Milica Karanović, a treća je bila Žana Kokanović iz Šahovskog kluba.

Za najperspektivnijeg sportistu proglašen je Sergej Teofilović, član Tekvondo kluba Derventa, ispred fudbalera Gavrila Teofilovića i Srđana Teofilovića.

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Tekvondo klub, ispred Rukometno kluba i Fudbalskog kluba Borac iz Bosanskih Lužana.

Priznanje su dobili i ženske i muške ekipe Sportsko-ribolovno društvo “Ukrina”  iz Dervente.

Izabrani sportisti su se zahvalili svima koji su glasali za njih i naglasili da će im priznanja biti motiv za dalji rad i napredovanje.

Radio Derventa