XS
SM
MD
LG

LH Nekretnine osvojile Svetosavski turnir na Palama

 

Foto/ Palelive.com

 

Ekipa LH Nekretnine iz Sarajeva pobjednik je ovogodišnjeg, petog po redu, Svetosavskog turnira na Palama.

Sarajlije su u velikom finalu, lakše nego se to očekivalo, savladali Špic Petrol sa 5:1, i tako stigli do prve nagrade turnira.

Ekipa, koju su predvodili prvotimci MNK Centar pojačani kapitenom mostarskog ''Starog Grada'', Marijom Aladžićem, i bivšim igračem Nerminom Kahvedžićem, tako je poslije godinu dana pauze vratila pehar Svetosavskog turnira u svoje ruke.

Špic Petrol je uspio da povede u ovom susretu. Igrala se 8. minuta meča kada je Dušan Paprica pogodio za vođstvo. Ipak, tri minute kasnije Marijo Aladžić pogađa za 1:1, a zatim Emir Sipović donosi potpuni preokret u 13. minutu.

Do odlaska na odmor Marijo Aladžić svojim drugim golom odvodi LH Nekretnine na dva gola razlike. Tek što je počelo drugo poluvrijeme Anel Radmilović pogađa za 4:1, a onda i u 31. minutu postavlja konačnih 5:1.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Bilal Jelić iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji golman turnira Miloš Pandurević iz ekipe Špic petrol.

LH NEKRETNINE - ŠPIC PETROL 5:1 (3:1)
SPC Peki
Sudije: Srđan Kusmuk i Bojan Pejić
Strijelci: 0:1 Paprica 8, 1:1 Aladžić 11, 2:1 Sipović 13, 3:1 Aladžić 19, 4:1 Radmilović 21, 5:1 Radmilović 31
Žuti kartoni: -

LH Nekretnine: Seferović, Radmilović, Kahvedžić, Handžić, Jelić, Aladžić, Muminović, Bogilović, Lukić, Mulahmetović, Selimović, Sipović

Špic Petrol: Pandurević, Jovanović, Paprica, Savić, Damjanović, Pljevaljčić, Okuka, Tasić, Ajder