XS
SM
MD
LG

Fudbaleri Temnića 1924 na pripremama u Ohridu

Fudbaleri varvarinskog prvoligaša  od juče se nalaze na pripremama u Ohridu. Domaćin crveno belima iz Varvarina je hotel „Klimentika"  a Varvarinci su odmah po dolasku  u Ohrid odradili i dva treninga. Put Ohrida krenula je ekspedicija od 26 ljudi i to: Ivan Lazić-vođa puta, Darko Branković-predsednik kluba, šef struke: Dragan Đorđević i njegov pomočnik Radmilo Raca Jovanović, Dušan Miljković  ispred medicinske ekipe i igrači: Jokić, Žerjav, Tomić, Tintor, Ristić, Radovanović, Đakovac, Marko Stanojević, Petković, Stević, Krunić, Pavlović, Predrag Luka, Marušić, Ferdinard Fon FRY, Maksvel, Grujičić, Jovanović ,Simonović i Dodić.

Ekipa Temnića pred polazak za Ohrid

Zbog obaveza prema školi na put nije krenuo super talentovani Željko Kadrić zatim zbog porodičnih obaveza Vlade Lazarevski,, zbog povrede Matija Pavlović a očekuje se da se pripremama priključi Kinez ZHANG WU.

Inače danas po podne fudbaleri Temnića odigrali su i prvu utakmicu.

TEMNIĆ 1924 - TRIM LUM (Struga) 1:1(0:0)

Stadion „Biljanini izvori" u Ohridu, gledalaca 100. Strelac Marušić za Temnić u 75. minutu a gosti su izjednačili u 95. minutu poslednjem u nadoknadi utakmice.

TEMNIĆ1924: Jokić, Žerjav, Tomić, Tintor, Ristić, Đakovac, Radovanović, Petković, Luka, Marušić i Pavlović. Igrali su još: Dodić, Marko Stanojević, Stević, Krunić, Jovanović i Simonović.

Temnić je prikazao dobru igru uprkos iznenađujuće lošem vremenu za ovo doba godine u Ohridu (padao je sneg) a pobeda je Varvarincima izmakla u bukvalno poslednjoj sekundi utakmice. Sledeću utakmicu fudbaleri Temnića igraju takođe na stadionu „Biljanini izvori“ u četvrtak a protivnik će biti nekadašnji  jugo velikan Teteksa iz Tetova.