XS
SM
MD
LG

Hvala skijašima

 

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje OC Jahorina. Prenosimo ga u potpunosti: 

Zahvaljujemo se svim skijašima koji su protekla četiri dana proveli na Jahorini i uživali na novouređenim stazama, prelijepom februarskom suncu, snijegu i fantastičnoj planinskoj atmosferi. Rekordna posjećenost od gotovo 20.000 skijaša i bordera predstavlja nezapamćen rezultat. U jednom danu na skijalištu je bilo preko 5.500 zadovoljnih korinika žičara i ski liftova, čime je oboren još jedan rekord na Jahorini. 15.02. je ostvarena i milionita vožnja, što se do sada nije dogodilo u toku jedne sezone i to je pravi pokazatelj da je Jahorina postala skijalište u kojem je odnos kvaliteta i cijene najbolji u regionu.

Da su pozitivni rezultati ove zimske sezone kontinuirani, dokazuje i to da smo već sredinom februara dostigli i prevazisli i broj skijaša, i broj vožnji i prihode, odnosno sve parametre za cijelu prošlu zimsku sezonu.

Na skijalištu Jahorina skijašima i borderima su trenutno na raspolaganju svih 7 instalacija, svih 35km staza i dva poligona za obuku, a savršeni uslovi za skijanje su najavljeni do kraja februara, dok za sljedećih pet dana, po prognozi, svaki dan očekujemo sniježne padavine koje će još poboljšati uslove za skijanje.
 

Jahorina