XS
SM
MD
LG

Ne gledaju,ali znaju sve

Nisma se dugo oglasio, sa planine... Polako se ide ka kraju serijala,i- mislim da mogu biti zadovoljan!!!  VRLO...!!!
Nedeljom s Jahorine, za mene S Jahorine s ljubavlju, obavila je što je trebala. Izreklamirali smo planinu, ne pojedince,,. Često sam  bio u dilemi -da li to što radim ima smisla??? Bilo je uspona i padova,a onda dođe situacija koja ti pokaže da si ,ipak, uradio dobar posao!! 
Juče, na izlaznoj stanici Ogorjelice, zaustavljaju me tri skijaša. Djevojka i dva mladića iz Mostara. Prezivaju se Zovko i žele da se fotografišu. Srećni su, kažu, što su me vidjeli na planini. Gledaju emisiju, oni, njihovi prijatelji, rodbina...Vole Jahorinu i vole to što radim. Kažu – samo nastavite i zaključuju da ih privlači baš Jahorina jer nikoga nije briga koje si nacije, vjeroispovjiesti...Dolaziće i narednih dana,a meni su obećali poslati fotografije. Ne znaju ćirilicu,pa će morati malo transleterom da traže na Fejsbuku ćiriličnog Dragišu Ćorsovića...Nadam se da će fotografija i da stigne.
Možda 30-tak minuta nakon toga, na šestosjedu Poljice me prepoznaju gosti iz Novog Sada. I oni gledaju emisiju i hvale ono što vide. Oduševljeni su Jahorinom, ljudima na planini i kažu da ne propuštaju nedeljno druženje sa nama.
Naravno, da sve ovo godi. Pokazuje da nismo radili uzalud. Pored mene je bila Jelena Župljanin,pa smo oboje bili srećni da se ,to što radimo, i vidi i ima efekata...
E, a onda do vas stignu komentari onih koji na planini imaju biznise ( milionske)!! 
 Zanimljivo je istaći da znaju mnoge priloge iz emsiije, ali -'' ne gledaju'' oni tv a ni priče sa Jahorine...a, to su oni uspješni koji nemaju vremena , ne za tv -nego da priznaju da ga odvoje za nešto tako privlačno ka sto je Jahorina, a nije samo novac?!!!! 
Kada završim emisiju i serijal ove godine, onda će uslijediti detaljna analiza,pa će se tu naći i ovi-sa novčanicama...Oni za emiisju nisu uradili ništa!!! Nisam  im ni tražio,a  i nisu ni ponudili saradnju. Ne meni, nego RTRS-u. Da je u pitanju političko neslaganje- shvatio bih. Misle drugačije, ne dopada im se uređivačka politika... Imaju pravo na to. 
Samo, oni ne pripadaju opoziciji, oni su čak „pozicija“, ali , nisu pružili ruku saradnje. Valjda su čekali da im im se ja prvi obratim...
Načekaćete se, *gospodo*...!!!!
Za kraj ovog malog osvrta, moram samo da se zahvalim OC Jahorini , jer  sam imao veliku podršku!!! Apsolutnu... Od mnogih pojedinaca, da ih ne nabrajam, a zna se koji su... Hvala im još jednom !!!
Srdačan pozdrav!  Vaš Ćosa....