XS
SM
MD
LG

Upriličen prijem za Partizan

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić upriličio  je prijem za rukovodstvo i igrače beogradskog Partizana, koji su danas odigrali prijateljski susret sa domaćim Radnikom. Susret  je bio takav kakav dolikuje starim sportskim prijateljima.

"Bijeljina je grad sporta  i zaslužili smo da nam u goste dođe veliki Partizan. To je  čast i za naš FK Radnik, sve navijače oba kluba, kao i za sve građane Bijeljine koji  vole fudbal. U Bijeljinu je doputovalo rukovodstvo, skoro cijeli prvi tim sem reprezentativaca, što govori da Partizan zna da cijeni grad u koji je došao",  rekao je Mićo Mićić.
"U Partizanu je stasao veliki broj igrača porijeklom iz Semberije i vjerujem da će ova posjeta  biti novi zamah za saradnju  koju Partizan ima sa Udruženjem  navijača "Grobari" iz Bijeljine,  za saradnju između  Radnika i Partizana, kao i saradnju između  Semberije i naše omladinske škole. Pravo nam je zadovoljstvo što smo ovdje,  a sve ovo je u dobroj mjeri rezultat odličnog rada Udruženja navijača",  rekao je potpresednik Partizana Vladimir Vuletić.