XS
SM
MD
LG

Tadić nišani finale

U Odbojkaškom šampionatu nastavlja se borba za titulu, traže se finalisti, a kakanjski "Cementari" tokom vikenda u Bijeljini protiv Radnika igraju revanš polufinalni meč doigravanja za prvaka BiH.

Izabranici Almira Aganovića iskoristili su prednost domaćeg terena i prvu utakmicu riješili su u svoju korist sa 3:1, po setovima 25:20, 20:25, 26:24 i 25:19 i vode 1:0. ali daleko od toga da je ova serija gotova. Ekipa koja prva obe zbijedi dvije pobjede plasiraće se u finale, a eventualno, majstorica na rasporedu je naredni dan takođe u Bijeljini.

Paljanski as u redovima Kakanjaca Marko Tadić optimista je i vjeruje da će se na kraju sa ekipom radovati plasmanu u finale.

"Biće teško, čeka nas velika i neizvijesna borba za svaki poen, slavili smo tri puta ove sezone u međuso bnim duelima i to nam daje osnovu za optimizam i dozu samopouzdanja. Znamo značaj utakmice, ulog je veliki i spremni smo. Respektujemo maksimalno rivala ali vjerujem u ekipu, borićemo se do kraja, daćemo i više od svojih mogućnosti te uz punu pažnju i koncentraciju uz malo i sportske sreće možemo do finala ja sam uvijek optimista i nadam se najboljem"  za portal "sportdc" izjavio je Marko Tadić, poenterska snaga Kakanjaca. 

Sastaju se dvije sjajne ekipe, sa pobjedničkim ambicijama i svi uslovi su isponjeni za veliki meč, nijanse i sportska sreća, odlučivaće o pobjedniku i finalisti plej-ofa i sve opcije u igri su otvorene.

U drugom polufinalnom meču igraju, aktuelni prvaci i lider prvenstva Mladost i Domaljevac, a u prvoj utakmici slavili su Brčaci sa 3:0.i na korak su od finala.

 

Marko Tadić, odbojkašk Kaknja