XS
SM
MD
LG

Bimal Jedinstvo u finalu plej ofa

 Odbojkašice Bimal Jadinstva plasirale su se u finale prvenstva BiH nakon što su u revanš meču polufinalne serije očekivano i sa pola snage večeras i u Brčkom savladale banjalučki Bl Volej sa 3:0 po setovima 25:11, 25:12 i 25:18 i razultatom 2:0 u pobjedama izborile su plasman u finale Premijer lige.

Posle odbrane titule Kupa Republike Srpske i Kupa FBiH potpunu dominaciju u klupskoj eliti BiH bez izgubljenog seta u dosadašnjem toku sezone "brčanske princeze" produžilie su i plasmanom u funale plej ofa. Izabranice trenerskog dvojca Smaila Pezerovića i Mirsada Elezovića na dobrom su putu da se okite i 12-om zaredom titulom prvaka BiH, a sve drugo bilo bi razočaravajuće za Brčanke.

Aktuelne i višestrupe šamionke u finalu čekaju boljeg iz susreta Kula Gradačac - Gacko, a u prvom meču u Gacku slavile su Gačanke.

Finalna serija igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećem odlučujućem meču prednost domaćeg terena biće na strani Brčanki, a prva utakmica za prvaka na rasporedu je narednog vikenda.

Bimal Jedinstvo