XS
SM
MD
LG

Vlaseničanke u polufinalu

Košarkašice iz vlaseničke Osnovne škole „Vuk Karadžić“ plasirale su se u polufinale Republičkog takmičenja u košarci, koje se,  u sklopu Malih olimpijskih igara, održava u Banjoj Luci 12. i 13. aprila 2018. godine. Vlaseničanke su u dvije kvalifikacione utakmice pobijedile prvaka prijedorske regije, ekipu Osnovne škole „Desanka Maksimović“ iz Prijedora, ubjedljivim rezultatom 54:15, i prvaka dobojske regije, ekipu Osnovne škole „P.P.Njegoš“ iz Teslića,  sa 46:21.
„Iz Banje Luke su nam stigle lijepe vijesti o plasmanu naših košarkašica u polufinale. S obzirom da smo navikli na uspjehe naših djevojčica, nije neskromno reći da smo to i očekivali. Vjerujemo da će zablistati i u polufinalnoj utakmici, koja će biti večeras, a još uvijek ne znamo ko će im biti protivnik, jer nisu završene ostale utakmice“, kazala je Danka Kezunović, direktorica Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Vlasenici.

Vlaseničke košarkašice su se na Republičko takmičenje u Banjoj Luci, na kome učestvuje šest najboljih  ekipa iz osnovnih škola, pobjednika na regionalnim takmičenjima, plasirale kao najbolje u  semberskoj regiji.

Košarkaška ekipa OŠ "Vuk Karadžić", Vlasenica