XS
SM
MD
LG

Vlaseničanke u finalu Republičkog takmičenja u košarci

Košarkašice iz vlaseničke Osnovne škole „Vuk Karadžić“ danas u 11:30 igraće sa ekipom Osnovne škole “Sv.Vasilije Ostroški“ u finalu Republičkog takmičenja u košarci, koje se u sklopu Malih olimpijskih igara, održava u Banjoj Luci 12. i 13. aprila 2018. godine.

Vlaseničanke, koje su predstavnice semberske regije,  su do finala došle savladavši prvake prijedorske, dobojske i banjalučke  regije.

„I prošle godine smo se u finalu sastali sa istom ekipom, ali su Trebinjke imale više sreće. Mi želimo da im se revanširamo  i daćemo sve od sebe da se u Vlasenicu ove godine vratimo sa zlatnim medaljama. Ovo je jedna od najmlađih ekipa na takmičenju, ali  moram istaći izuzetnu požrtvovanost i zalaganje svake igračice i divno prijateljstvo koje ih povezuje, što je sigurno dobitna kombinacija“, kazao je Dalibor Vidović, nastavnik zadužen za košarkašku sekciju u vlaseničkoj osnovnoj školi.

U ekipi koja se u Banjoj Luci bori za najbolju u Republici Srpskoj su: Helena Kovačević, Andreja Stanković, Milica Mitrović, Jovana Bobar, Marina Sekulić, Ivana Lazić, Marija Pantelić, Anđela Nikolić, Kristina Tripunović, Ivana Pavlović, Nevena Jovanović i Nikolina Klisarić.

 

Košarkaška ekipa OŠ "Vuk Karadžić", Vlasenica

Košarkaška ekipa OŠ "Vuk Karadžić", Vlasenica