XS
SM
MD
LG

Najlošije Slavijino izdanje

Fudbalski šampionat Republike Srpske, Slavija je nastavila u Ligu za šampiona. Gostovala je kod prvoplasirane ekipe i glavnog kandidata za selidbu u Premijer ligu, Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići. Poraženi su visokim rezultatom 3:0. Kako nam je rekao trener Slavije ,Goran Simić, rezultat i ne odslikava pravo stanje na trenu.

-Odmah da kažem da čestitam domaćinu na pobedi. Iskoristili su sve naše greške, postigli tri gola i ostavili bodove sebi. Mislim da je ovo bila najlošija naša igra u dosadašnjem toku šampiona ta. Nismo bili u našem prepoznatljivom izdanju. Isuviše smo lako primali golove. Pravili smo katastrofalne greške i Zvijezda je to znala da kazni. Ne mogu da pronađem razlog našeg slabog izdanja. Da ne izgleda da se pravdam zbog 3:0, ali svi koji su gledali meč mogu to da potvrde. Gotovo pa da smo sami sebe pobedili. Imali smo u prvom delu susreta odličnu priliku kod 1:0,ali su izbacili loptu sa gol linije. Da je tada ušla, ko zna kako bi se meč odvijao dalje. Ovako, poraz koji nas opominje da moramo još jače i kvalitetnije raditi, kaže Simić.

Kod rezultata 1:0 za Zvjezdu 09, Slavija je , u drugom delu susreta postigla pogodak, ali ga je sudija poništio zbog ofsajda. Slađan Antić je šutirao,a na odbijenu loptu natrčao je Veljović i pogodio mrežu Lakića.

-Sa pozicije na kojoj sam bio, nisam mogao da vidim da li je bio ofsajd ili ne... Svirao je, kako su mi rekli, aktiviranje Veljovića iz ofsajda... Navodno je bio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada je Antić tukao na protivnički gol. Završeno je, idemo dalje...Nećemo se baviti više utakmicom sa Zvijzdom 09. Sa igračima ću analizirati ovaj susret i pokušati ga ostaviti iza nas. Očekuje nas ovo gostovanje. Idemo Tekstilcu u Derve ntu i sada se moramo fokusirati na taj duel. Nadam se samo da će se igrači, koji nisu bili u kombinaciji za Zvijezdu, oporaviti i da ću u Derventi moći računati na najbolje, rekao nam je Goran Simić.

 


Tekstilac Kort 1 : 5 Zvijezda 09
Drina 2 : 2 Slavija
Rudar Prijedor 3 : 0 Podrinje
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zvijezda 09 32 25 6 1 81
2 Rudar Prijedor 32 21 8 3 71
3 Drina 32 11 13 8 46
4 Slavija 32 11 12 9 45
5 Tekstilac Kort 32 10 9 13 39
6 Podrinje 32 10 6 16 36