XS
SM
MD
LG

Starčević vjeruje u Krupu

Željezničar na revanš meč finala Kupa BiH putuje sa dva gola prednosti. Plavi su u prvom duelu na Grbavici sa 2:0 pobijedili Krupu.

“Imamo prednost od 2:0 ali to ništa ne znači, zadovoljan sam rezultatom, morat ćemo odigrati puno bolje nego u prvenstvu, utakmica je bila dosta tvrda i dobra, gol u prvom poluvremenu nam je olakšao posao, ne smijemo olako shvatiti revanš i ne smijemo potcijeniti protivnika”, kazao je Adžem.

Komentarisao je mladi stručnjak i kritike na svoj račun poslije utakmice sa Zrinjskim.

“Radim svoj posao najbolje što mogu, drago mi je što smo pobijedili, to što navijači misle trebate pitati njih”, kazao je trener Željezničara.

Slobodan Starčević se zahvalio Željezničaru na putokazu kako igrati finalne mečeve.

“Hvala ekipi Željzničara što nam je pokazala kako se treba boriti za trofej, kako treba biti agresivan i brz, mislim da je ovaj rezutlat aktivan, u narednih sedam dana ćemo poraditi na tome da otklonimo greške”, kazao je Starčević.

“Krupa je mali klub sa ograničenim budžetom, mi imamo osam kvalitetnih igrača i povrijeđenih, pravimo nadljudske napore, sa ovoliko malo kvalitete izvlačimo maksimum, Željo može sijati u kontinuitetu, a Krupa može bljesnuti, nama je prije svega bio cilj da Vukotić i Dujaković odigraju dobro”, dodao je trener Krupe.

Revanš meč igra se za sedam dana na stadionu Krupe na Vrbasu od 17:00.