XS
SM
MD
LG

Krstajić hoće Stankovića i ilića

Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je da će Dejan Stanković i Saša Ilić najverovatnije putovati u Austriju na pripreme, a možda i u Rusiju na Mundijal.

-Moja je namjera da Stanković i Ilić putuju, najprije sa nama u Austriju na pripreme, jer vjerujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su, neskromno govoreći, legende našeg fudbala, imaju ogroman respekt i uvažavanje. Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagađanja oko toga, kako sam negdje mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mjestu - izjavio je Krstajić.

Kako je naveo, ukoliko bude moguće, u Savezu će se potruditi da Stanković i Ilić budu uz ekipu i u Rusiji.

- Uvijek smo za to da postoji pozitivan kontakt između bivših i sadašnjih reprezentativaca. To je samo jedna od ideja koju imamo. Ide Svjetsko prvenstvo, želimo da napravimo dobru atmosferu, da svi budemo zajedno uz Srbiju i da se pruži podrška reprezentaciji. Oko 20. maja, kao što sam već najavio, javnost će saznati ko se nalazi na spisku za Svjestsko prvenstvo - istakao je Krstajić.

Mladen Krstajić (Foto: fss.rs)