XS
SM
MD
LG

Kozara stvara novi tim

Prvi korak posle izborenog opstanka u Prvoj ligi Republike Srpske za čelnike Kozare iz Gradiške je bio zadržavanje uspješnog mladog stručnjaka Vuleta Trivunovića, drugi produžetak saradnje sa igračima iz prošle sezone koji su zadovoljili kriterijume nošenja crveno-bijelog dresa, a trenutno se radi na dovođenju kvalitetnih pojačanja koja bi trebalo da unaprijede konkurenciju u ekipi, na svakoj poziciji.
Gradiščani su angažovali četiri nova igrača, a to su: Aleksandar Kondić (Borac, Banjaluka), Srboljub Jandrić i Milan Šakić (Rudar Prijedor) i Vuk Novaković (Sloga, Srbac). Od fudbalera iz prošle sezone ugovor su produžili: golman Mladen Ilić, te Zoran i Vladimir Petković, Vladimir Kremenović, Nebojša Stjepanović, Boris Raspudić, Mile Paštar i Ognjen Pepi Petrović. Kozara je oduvek imala i sjajan i produktivan rad u omladinskoj školi, pa su čelnici kluba odlučili da ugovorima za narednu sezonu, i prekomandom u prvi tim, nagrade najbolje i najtalentovanije juniore, a prvotimci su postali: Nemanja Pucarević, Slobodan Gvozden, Aleksandar Mirjanić, Kosta Selak, Vojislav Kačavenda, Asmir Hamzić i Nikola Popović.
Klub su napustili: kapiten Ognjen Petrović, koji će najverovatnije završiti igračku karijeru zbog poslovnih obaveza, kao i golman Miloš Bojanić, odnosno igrači: Boris Aljetić, Momir Zečević, Rade Džombić i Živko Bubić, dok se Nebojša Babić nalazi u Zemunu na probi, ukoliko ne zadovolji vraća se u Gradišku.

Vule Trivunovic sa igracima Kozare


Željezničar Sport Team 2 : 3 Sloga
Napredak 0 : 1 Sloboda
Sutjeska 2 : 0 Kozara
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sutjeska 32 9 10 13 37
2 Kozara 32 9 10 13 37
3 Željezničar Sport Team 32 9 7 16 34
4 Sloboda (-6) 32 11 6 15 33
5 Sloga 32 7 10 15 31
6 Napredak 32 6 9 17 27