XS
SM
MD
LG

Krstajić:Od Haga do Vara?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je prilično oštro reagovao na suđenje na meču sa Švajcarskom, dan poslije utakmice koja je u Kalinjnigradu završena porazom “orlova” sa 2:1.

Krstajić je u subotu, oko podneva, na Instragramu (ako je to njegov zvanični profil) objavio kolaž fotografija napravljenih u vezi sa spornim momentom iz 66. minuta, kada su Fabijan Šer i Štefan Lihtštajner obgrlili Aleksandra Mitrovića i zajedničkim snagama ga oborili u kaznenom prostoru Švajcarske. Njemački arbitar Feliks Brih ne samo da nije “svirao” jedanaesterac za Srbiju, već je dosudio prekršaj u napadu Mitroviću, a potom mu dao i žuti karton zbog protesta.

– Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR… – napisao je Krstajić na pomenutoj društvenoj mreži i tako izrazio svoje nezadovoljstvo što novom, video-tehnologijom, nije pregledan sporni momenat koji bi značajno mogao da utiče na drugačiji ishod susreta u Kalinjnigradu, prenosi Blic.

Podsjetimo, poslije poraza od Švajcarske, “orlovi” u srijedu treba da pobijede moćni Brazil ne bi li se našli u nokaut fazi Mundijala, dok će u suprotnom vjerovatno spakovati kofere i krenuti kući. Brazil i Švajcarska vode sa po četiri boda, Srbija ima tri, a otpisana Kostarika nijedan.

Izvor:srpskainfo


Srbija 0 : 2 Brazil
Švajcarska 2 : 2 Kostarika
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Brazil 3 2 1 0 7
2 Švajcarska 3 1 2 0 5
3 Srbija 3 1 0 2 3
4 Kostarika 3 0 1 2 1