XS
SM
MD
LG

Goran Simić izvršio prozivku fudbalera Slavije

Prvo okupljanje danas su imali i fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva, šef stručnog štaba Goran Simić izvršio je prozivku, uglavnom mladih igrača, koje će testirati tokom vikenda a pravi, žešći rad očekuje se tek od ponedeljka kada će definitivno biti poznato i na koje igrače iz prošle sezone “sokolovi” kogu da računaju.
Došla su nam dva talentovana klinca Jolović sa Sokoca i Kolaković koji je prošao školu Partizana, a ukoliko se ne izbore za mesto u seniorskoj ekipi imaju priliku da igraju za juniore koji su izborili plasman u Premijer ligu BiH. Od igrača iz prošle ostaće sigurno golman Butorović, dok smo u završnim razgovorima sa Antićem i kapitenom Nemanjom Pušarom. Napustili su nas Marković i Milenković – referisao je Goran Simić, trener kluba iz Istočnog Sarajeva.
Igrači Slavije će trenirati na svom stadionu u Istočnom Sarajevu do 19. jula kada putuju na desetodnevne pripreme u Austriju koje su već utvrđene i dogovorene.
-Siguran sam da ćemo u Austriji imati sjajne uslove za rad. Do polaska na ove pripreme nadam se i verujem da ćemo sklopiti igrački kadar za iduću sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske. Želimo da sklopimo ekipu koja će da bude spoj mladosti i iskustva koja će se boriti za gornji deo tabele, tačnije Ligu za prvaka. To je naš cilj s obzirom da je banjalučki Borac sigurno favorit broj jedan za povratak u Premijer ligu BiH. Pravi rad nas očekuje tek od ponedeljka kada ćemo na raspolaganju imati još nekoliko iskusnig fudbalera iz minule sezone jer objektivno na prvom okupljanju u petak nisu mogli da se pojave – dodao je Goran Simić.
Pored Gorana Simića u stručnom štabu Slavije biće još Dragan Bjelica, Ratko Dujković i Dragan Macan.
 

Goran Simic desno


Tekstilac Kort 1 : 5 Zvijezda 09
Drina 2 : 2 Slavija
Rudar Prijedor 3 : 0 Podrinje
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zvijezda 09 32 25 6 1 81
2 Rudar Prijedor 32 21 8 3 71
3 Drina 32 11 13 8 46
4 Slavija 32 11 12 9 45
5 Tekstilac Kort 32 10 9 13 39
6 Podrinje 32 10 6 16 36