XS
SM
MD
LG

Kvartet iz OK Derventa učesnik kampa na Palama

U organizaciji Odbojkaškog saveza Republike Srpske na Palama se od 15. do 22. jula održava odbojkaški kamp na kome će učestvovati četiri članice Odbojkaškog kluba “Derventa”.

Svoj klub i Derventu će predstavljati Tamara Glumac, Anja Stjepanović, Ana Simić i Nikolina Cvjetković.

 

 

“Sve takmičarke obavile su ljekarski pregled u ovlaštenoj zdravstvenoj ustanovi u Doboju, zaključene polise osiguranja i da klub snosi sve troškove prevoza i boravka”, ističu iz kluba.

Dodajući, kako je ovo nagrada za dosadašnji rad, kao i podstrek za naredni rad.

Potvrda je  ovo da nova Uprava kluba ima prioritetni cilj, da stručni rad bude na višem nivou i da ce igračice imati punu podršku.

Kamperi će biti smješteni u novom objektu JU „Studentski centar“ Pale u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i u tom terminu sami će boraviti.

Za rad kampa obezbijeđeno je cjelodnevno korištenje sportskih objekata, bez prisustva drugih učecnika, što omogućuje znatno kvalitetniji sadržaj rada u odnosu na dosadašnje uslove. Dvorana Osnovne škole „Srbija“ i otvoreni sportski tereni nalaze se na 1000 metara udaljenosti od objekta za smještaj, a na udaljenosti od 300 metara nalaze se i drugi otvoreni sportski tereni ispred objekta „Koran“.