XS
SM
MD
LG

Podrinje iz Tršića krenulo sa novim-starim trenerom u pripreme

FK Podrinje je danas i zvanično počeo pripreme za predstojeću sezonu, a prozivku je izvršio novi - stari trener, Rajo Novaković koji je ovu ekipu vodio prije tri sezone.

U redove Podrinja se nakog sezone i po vratio i Nemanja Novaković, sin trenera , a koji je u međuvremenu nastupao za Radnički (Karakaj) jednu sezonu i Tabance polusezonu.

Redove Podrinja je do sada napustio samo mladi sedamnaestogodišnji Marko Ristić koji je pojačao redove drugoligaša Budućnost iz Pilice , dok se očekuje dolazak još nekolicine mladih fudbalera, a prvi koji je stigao je dosadašnji član juniorske ekipe zvorničke Drine Danijel Aničić.

Trenutno trener ima na raspolaganju 22 igrača , što nije i konačan broj , te je na prozivci i predstavljanju fudbalerima i stručnom štabu rekao:

"Sa ovim timom, uz ozbiljan pristup treninzima, veliki sam optimista , i slobodno mogu da Vam obećam plasman u sami vrh tabele , a nije isključena ni borba za veći rang" , te takođe očekuje i veliku podršku rukovodstva kluba , a koju mu je istog momenta obećao aktuelni predsjednik kluba Radivoje Aćimović.

početka sezone Podrinje će odigrati najmanje 5-6 pripremnih utakmica, a u narednih nekoliko dana znaće se eventualni protivnici , kao i raspored pripremnih utakmica.