XS
SM
MD
LG

Glamočani okupljaju seniore

Fudbalski klub Mladost iz Glamočana će oživeti i seniorsku selekciju i takmičiće se u najnižem rangu Područnog Fudbalskog saveza Gradiška – OFS Laktaši ako ne u nastupajućoj, onda sigurno u narednoj sezoni, saznaje Žurnal.

Klub poznat po masovnom međunarodnom turniru za decu, ali i kao tehnički organizator kampa FK Partizan iz Beograda do sada je imao samo omladinske selekcije, a grupa fudbalskih entuzijasta iz ove mesne zajednice smeštene kraj autoputa Banjaluka – Laktaši već određeno vreme pokušava da animira sve zainteresovane da se uključe u rad i oživljavanje kluba.

Već je i održan određeni broj sastanaka na kojima je formiran i Inicijativni odbor koji bi trebalo da preraste u klupsku Skupštinu i Upravni odbor Mladosti, a uglavnom se radi o bivšim članovima, igračima i funkcionerima koji pod velikim pritiskom emocija žele da ožive rad kluba. Do kraja ove ili najkasnije u sledećoj sedmici biće održan još jedan sastanak Inicijativnog odbora na kojem će biti donete dalje smernice u buđenju FK Mladost iz Glamočana, a jedna od opcija je i integracija sa komšijskom Slogom iz Trna, aktuelnim drugoligašem Republike Srpske.