XS
SM
MD
LG

Kreću dobojski turniri

U organizaciji Mjesne zajednice Trbuk-Osojnica i Mjesne boračke organizacije 27,28. i 29. jula održava se tradicionalni turnir u malom fudbalu (futsalu). Prijave ekipa su do 27.7. do 18 sati. Predviđene su novčane nagrade za prvo mjesto 800 maraka, za drugo 300 i za treće mjesto 100 maraka. Kotizacija za učešće je 60 maraka. Biraće se najbolji golman strijelac i igrač, kao i fer plej ekipa. Generalni pokrovitelj turnira je gradonačelnik Doboja Obren Petrović.

U petak i subotu 27. i 28. u Bušletiću u organizaciji Fudbalskog kluba BSK održaće se memorijalni turnir braća Pavlović pod pokroviteljstvom gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića. Učestvuju ekipe: Naša Krila iz Kostajnice, Hajduk iz Kožuha, Trebava iz Osječana i domaćin BSK. U petak od 17 sati sastaju se Naša krila i Hajduk, od 18:30 igraju Trebava i domaćin BSK. U 20 sati je predviđeno svečano otvaranje sa polaganjem vijenaca. A pola sata kasnije parastos i polaganje vijenaca na Toviri svim palim borcima. U subotu su na programu utakmice  za plasman.

Takođe 27. i 28. jula u Doboju se povodom dana Mjesne zajednice Orašje održava turnir u malom fudbalu čiji je organizator MNK Glavica iz Doboja. Za prvo mjesto predviđena je novčana nagrada od 1 500 maraka, za drugo 500 maraka. a za treće 200 maraka. Uplata po ekipi je 80 maraka. Biće proglašeni najbolji golman, igrač i strijelac.