XS
SM
MD
LG

Srbija uz vaterpolo

Kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović zahvalio se državi što je stala iza nacionalnog tima i poručio da je uvjeren kako će se to pozitivno odraziti na rezultate u budućnosti.

 Dobili smo pozitivne vijesti i siguran sam da to može da utiče da se situacija popravi i da se granica pomjeri još unaprijed. Hvala državi, hvala ljudima koji nas prate i vejruju u nas svih ovih godina. Eto, uspjeli smo da pokažemo da i u ovoj kvazi rekonstrukciji ekipe možemo da napravimo uspjehe. Nadamo se i u Tokiju jednoj od medalja, mada je veliki izazov. Mi uglavnom pričamo u vodi, ali sada izražavamo zahvalnost cijeloj naciji", rekao je Filipović. 
On je iskoristio priliku i da se zahvali saigračima koji su mu omogućili da na šampionatu Evrope u Barseloni bude proglašen za MVP igrača.

"To je samo dokaz kakve saigrače imam, oni su 99 odsto te nagrade. Ja kao kapiten sam jedan od njih i samo podižem trofej u jednom trenutku", poručio je Filipović.

Vaterpolisti Srbije na šampionatu Evrope u Barseloni osvojili su četvrtu uzastopnu titulu pobjedom u finalu protiv Španije poslije peteraca.

RTS

vaterpolisti Srbije