XS
SM
MD
LG

Bijeljina u znaku rukometa

Рукометни клуб „Бијељина“ ће трећу годину узастопно организовати Међународни турнир у рукомету „Бијељина куп“. Због великог интересо вања, први пут ће такмичење бити организовано у два дијела – 5. августа ће снаге одмјерити најмлађи такмичари у мини рукомету, а 11. и 12. августа биће одржан турнир у стандардном рукомету. Све утакмице биће игране у спортској сали у Рачанској улици, гдје ће бити и свечано отварање турнира 5. августа у 12,00 часова.

Предсједник РК „Бијељина“ Богдан Ранкић и координатор млађих селекција у овом клубу Обренко Миљковић очекују да ће ове године бити повећан број учесника, с обзиром на то да је најављен долазак преко 1.000 спортиста узраста од 10 до 15 година и спортских радника из седам држава. На турниру ће учествовати преко 70 екипа из Србијe, Црне Горе, Словеније, Аустрије, Хрватске и БиХ.

- У претходне двије године наши гости су са задовољством прихватали позив да дођу и такмиче се у Бијељини, а још задовољни ји су одлазили након завршетка турнира. Надам се да ће ове године организација Турнира бити на још вишем нивоу, као и да ће бијељински љубитељи рукомета пратити такмичења и тако допринијети да наредна два викенда буду истински празници рукомета у нашем Граду - изразио је своје очекивање Ранкић, додајући да је улаз за све дане турнира бесплатан.