XS
SM
MD
LG

Na Palama kao kod kuće

Odbojkaška ženska selekcija Srbije već sadam dana radi na Palama. Reprezentativke Srbije imaju idealne uslove za rad u dvorani, ali i odličan smeštaj u hotelu Džet set, u kojem su prošle godine boravili odbojkaški reprezenta tivci Srbije. Selektor Zoran Terzić prezadovljan je uslovima koje selekcija Srbije ima na ovim pripremama.

-Zaista moram da se zahvalim domaćinima na gostopri mstvu. Nemamo ni jednu jedinu zamerku. Bilo na smeštaj, bilo na uslove u dvorani. Ako nam nešto zatreba i to zatražimo  u najkraćem roku nam to omo guće ili donesu. Hvala im. Osećamo se kao da smo u Srbiji i gostomprimstvo Paljana je nestvarno. Oseća mo ga na svakom koraku, kaže Terzić.

Reprezentacija je u četvrtak imala slobodan dan, jer se radi po principu tri dana treninga, jedan odmora. Igračice su mogle da prošetaju Palama, ali su neke  neke od njih otišle na Jahorinu.

-Imamo toliko poziva da dođemo da nemamo jednostavno vremena da to sve i prihvatimo. Ono što može mo ispoštovaćemo, dogovoriti sa organizatorima. Ići ćemo na Jahorinu organizovano, to je sigurno. Imamo poziv Grada Istočno Sarajevo, opštine Pale i Olimpijskog centra Jahorina, a ostalo po dogovoru. Nama je ovde prioritet rad, kaže nam Zoran Terzić.

Selekcija Srbije na ovim pripremama radi i na snazi, ali i na taktičko – tehničkim detaljima. Kaže Terzić nemaju vrmena da se samo baziraju na fizici.

-Sve nam je tu. Od teretane, do odbojkaške lopte. Ukomponovali smo što treba i mogu da kažem da devo jke rade sjajno. Nemam ni jednu zamerku. Ima naravno sitnih problemčića, sitnih povredica, ali sve to nije ništa zabrinjavajuće. Vreme na Palama ćemo iskoristiti na najbolji mogući način, rekoa nam je Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške selekcije Srbije.

 Narednih dana planirano je i druženje, odnosno otvoreni trening reprezentacije Srbije za stanovnike Pala koji žele da dođu i vide Maju Ognjenović, Milenu Rašić, Tijanu Bošković, Jovanu Stefanović…

Da imaćemo taj trening i biće druženje sa novinarima , ali svi oni koji žele da dođu i gledaju naše treninge mogu slobodno na tribune dvorane kada god hoće, rekao nam je Terzić.

Link za fotose odbjkašica Srbije.

Odbojkašice Srbije na Palama