XS
SM
MD
LG

Zlatna značka za hanpjesačke odbojkašice

Na svečanoj akademiji upriličenoj povodom Dana i slave opštine, Odbojkaškom klubu Han Pijesak uručeno je jedno od najviših opštinskih priznanja Zlatna značka.

 

Dodjela priznanja za OK "Han Pijesak" 

 

Miodrag Golijan, predsjednik hanpjesačkog odbojkaškog kluba, ističe da su zahvalni opštinskoj upravi što prepoznaje i pomaže njihove napore da  mlade okrenu sportu i zdravom načinu života.

„Zlatna značka nam je dodijeljena kao priznanje za rad u oblasti sporta, koji je od opšteg značaja za našu lokalnu zajednicu. Kao predsjednik,  ponosan na naše odbojkašice i trenere,  na sve ono što smo činili i učinili u prethodnoj sezoni, a što je opština prepoznala i dodijelila nam ovu divnu nagradu. Za sve naše uspjehe zaslužna je i  velika podršku našeg načelnika Vlada Ostojića i predsjednice Skupštine Mihaele Tomović. Veliki doprinos našim postignućima  dao je  i Janko Golijan, direktor ŠG "Visočnik", koji nam je obezbijedio prevoz na svaku utakmicu i svaki turnir,  a našem privredniku Bobanu Đuriću dugujemo zahvalnost jer nam je poklonio divnu garnituru dresova. Siguran sam da ćemo, uz pomoć i podršku svih onih koji su godinama uz nas, i u predstojećoj sezoni doprinijeti da se za naš Han Pijesak čuje po dobrim sportistima i zapaženim rezultatima“, kazao je Golijan.

 

Miodrag Golijan i Neda Đerić

 

Neda Đerić, potpredsjednica Odbojkaškog kluba Han Pijesak, kaže da je ova nagrada podsticaj da rade još bolje.

„Čast nam je što se i naš klub našao među dobitnicima opštinskih priznanja i ovo je još jedan dokaz da se trud, rad i rezultati cijene. Iz Han Pijeska je poteklo mnogo sportista, a u posljednje vrijeme odbojkašice su te zbog kojih se naš grad pominje po dobrim rezultatima. Osvajanje prvog mjesta na Internacionalnom turniru u grčkom Nafpaktosu, koji je bio od 22. do 24. juna ove godine,  samo je jedan od naših uspjeha. U vremenu koje je pred nama tek ćemo pokazati koliki potencijal imamo, jer, pored starijih igračica,  i naše pionirke nižu rezultate i pehare i sigurno su nada odbojke u Han Pijesku “, smatra Đerićeva.

Odbojkaški klub Han Pijesak takmiči se u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa 3.


Radnik 2 3 : 0 Bratunac
Drina 3 : 0 Han Pijesak
Rudar 0 : 3 Libero
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Drina 10 8 2 24
2 Radnik 2 10 7 3 18
3 Han Pijesak 10 6 4 17
4 Bratunac 10 6 4 17
5 Libero 10 2 8 11
6 Rudar 10 1 9 3