XS
SM
MD
LG

Motivisani uprkos porazu u prvoj utakmici

Nakon poraza u Beogradu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope od 2:0, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi će u revanšu koji je na programu u četvrtak, 16. avgusta, od 20 sati pokušati da iznenade Brondbi u Danskoj i nastave takmičenje u Evropi.

Na put u Dansku ekipa odlazi sa optimizmom i sportski se nadaju da mogu nadoknaditi veliki zaostatak. Pomoćni trener Savo Pavićević hvali protivnika – Čeka nas izuzetno teška utakmica, protiv rivala koji ima dva gola prednosti i protiv rivala koji ima kvalitetnu ekipu i mnogo dobrih individualaca. Međutim dok postoji i najmanja šansa, verujemo da možemo da uradimo nešto, jer u fudbalu je sve moguće. Naš najveći problem što iza nas imamo niz teških utakmica, nalazimo se u napornom ritmu, a dosta je povređenih igrača. Ne tražimo alibi, sa najboljim mogućim raspoloživim snagama daćemo svoj maksimum. Nadamo se, da će se do meča popraviti kadrovska situacija, najbitnije je da se momci pokažu i odigraju maksimalno, da predstave Spartak, Suboticu i Srbiju, a videćemo za šta će to biti dovoljno.

Mladi prvotimac David Dunđerski, ističe da on i njegovi saigrači imaju dovoljno motiva za dobru utakmicu.
– Imamo rezultatski zaostatak, ali i veliku želju da se pokažemo najbolje što možemo i da nadoknadimo dva gola zaostatka. Svako je od nas deo tima i biće spreman da zauzme mesto na terenu kada to bude potrebno. Brondbi je favorit, ali se i mi nadamo dobrom rezultatu, a bitno nam je da se posle svega vratimo dignutih glava iz Danske. Idealan razvoj situacije bio bi da damo gol u ranoj fazi meča, pa posle da vidimo gde bi nas to odvelo.