XS
SM
MD
LG

Voždovčani dočekuju Dinamo

Narednog vikenda igra se peto kolo Superlige Srbije. Na Voždovac dolazi ekipa Dinama iz Vranja. Javnosti su se obratili šef stručnog štaba Branko Vojinović i “vezista” Zmajeva Zoran Milutinović.

“Utakmica za nas dolazi posle trećeg poraza za redom. Mi ne ulazimo u meč protiv Dinama, kao protiv ekipe koja nema bodove, već kao ekipe koja je prošle godine ušla u Superligu i koja želi da se dokaže i pokaže svoj kvalitet. Sigurno je da ćemo na pravi način shvatiti ovu utakmicu, ali se i nadam napraviti seriju dobrih rezultata, te poništiti ova tri poraza. Porazi koji su došli kao posledica individualnih grešaka i  u poslednjim minutima utakmice.” – istakao je Branko Vojinović.

“Mi nismo u idealnoj situaciji, u poslednje tri utakmice doživeli smo tri poraza. Niko to od nas nije očekivao. Mi smo u ovoj utakmici favoriti, ali to treba da dokažemo na terenu. Ekipa Dinama ima zavidan kvalitet, iako su na tabeli poslednji bez ijednog osvojenog boda.” – započeo je Milutinović i nastavio, “Mi smo u poslednje tri utakmice igrali dobar fudbal, ali nismo došli do pobede, doživeli smo tri poraza koja su posledica individualnih grešaka. Primali smo golove u poslednjim minutima, što je uzrok pada koncentracije i taj segment moramo da popravimo i u subotu ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede i tri boda koja su nam potrebna u nastavku prvenstva.”

Usledila su pitanja novinara, pre svih vezanih za igrački kadar i amosferu u timu: “I dalje ne možemo da računamo na Ješića koji ima povredu leđa, a sigurno je da atmosfera posle tri poraza ne može da bude dobra, ali i dalje verujemo u svoju snagu i svoj  kvalitet i to ćemo sigurno pokazati u subotu na utakmici.” – jasan je Vojinović.