XS
SM
MD
LG

Blagojević: Teška utakmica!

Iza fudbalera Inđije je još jedan prvoligaški izazov. Juče su po prvi put bili u položaju domaćina u novoj sezoni. Rival je bio tim Metalca iz Gornjeg milanovca (0: 0). Ekipa koja po svim merilima je već viđena na pozicijama koje direktno vode u srpsku fudbalsku elitu.

Srđan Blagojević, šef stručnog štaba FK Inđija, foto: Anđelko Belić

Dan posle odigrane utakmice svoje utiske svodi šef stručnog štaba, Srđan Blagojević,

"Teška utakmica, ne puno kvalitetna i ne mnogo atraktivna za gledanje. Svelo se dosta toga na borbu, požrtvovanje i čekanje greške. Metalac se bazirao na to da neutrališe naše kvalitete  i čekao svoju priliku kroz tranziciju i osvajanje druge lopte. Videlo se da su dobro organizovani u tom smeru i da će biti jako teško pronaći pukotinu. Imali smo svojih situacija za ugrožavanje gola, ali imao je i protivnik u drugom poluvremenu kada smo imali i sreće.

Namerili smo se na favorita lige, ispariralili smo ga, bili ravnopravni, uz konstataciju da smo svesni da ovo nije naše najbolje izdanje. Upravo na tom prostoru za napredak, bazira se i naša strategija za dalji rad. Analiziraćemo utakmicu, svi zajedno doći do novih zaključaka i iskoristiti ih u daljem takmičenju. Odajem priznanje našim igračima na borbenosti i uloženom naporu, koji je osnova za bilo koju nadgradnju u budućnosti".