XS
SM
MD
LG

JJK Slavija sa trideset takmičara na Palama

Članovi džiu đžicu kluba Slavija Istočno Sarajevo nastupiće sutra na prvom međunarodnom turniru " Trofej Jahorine" na Palama koju organizuje JJK Jahorina Pale i JJS Republike Srpske.

Boje Slavije braniće 30 takmičara , u svim uzrasnim kategorijama-

Blažić Danijel, sportski direktor i trener kluba pred ovo takmičenje je istakao da je ovo takmičenje dobra provjera za borce koji nastupaju na Balkanskom prvenstvu

- Ovo je prvi turnir posle ljetne pauze , i većina takmičara nije u najboljoj formi sa obzirom da smo počeli da treninzima 13. Avgusta. Turnir bi trebao da posluži kao dobra provjera našim takmičarima koji će nastupati na Balkanskom prvenstvu u Atini koje se održava od 21-23. Septembra, a to su Golijan Dejan, Bujak Davor i Bojanić Luka. Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da nam se pridruže i budu dio uspješnog kolektiva , sa obzirom da u mjesecu septembru vršimo upis novih članova , sa akcentom na rad sa djecom. Svi zainteresovani mogu nas kontaktirati na broj telefona 066211285 ili doći lično u našu salu, adresa Vojvode Radomira Putnika bb(sala mjesne zajednice Lukavica), rekao je Danijel Blažić.

Takmičenje se održava u SPC Peki.