XS
SM
MD
LG

Napredak iz Dijelova obustavio rad

Serija gašenja semberskih seoskih klubova se nastavlja, što je zabrinjavajuće. Pored Bjeloševca, od redovnog takmičenja je odustao i Napredak iz Dijelova, koji se takmičio u Drugoj OL. Neće biti nikakvo čudo ako još neki klubovi otkažu poslušnost OFS, u toku samog takmičenja.

Finansijska situacija  u svim klubovima je vrlo teška, a novčana sredstva koja se dobijaju iz gradskog budžeta nisu dovoljna  ni izbliza za troškove. Nameti OFS su veliki, ali njih to nije briga. Ima mnogo sportskih radnika koji su radili u klubovima, klubovi su nestali,  ali oni su ostali i rade u OFS kao delegati ili druga lica i ubiru dnrvnice svake nedjelje. Grad  Bijeljina iz budžeta prebacuje svim klubovima dio sredstava, ali u OFS  i PFS  odmah istog momenta od klubova  traže dugovanja i svasredstva idu u ove Saveze. Nema nikakvih olakšica za klubove, sve se naplaćuje po punoj cijeni,  a u nekim,  uslugama i više.
Iz FK Napretka su rekli da je rad kluba zamrznut, svi igrači su dobili ispisnice, naravno ko je želio da promijeni sredinu. Najveća šteta je za  mlade koji žele da se bave sportom.