XS
SM
MD
LG

FS BiH odvadite malo

Nije baš uobičajeno da se klubovi ili savezi zvaničnim saopštenjem zahvaljuju navijačima. To je danas učinio Fudbalski savez Bosne i Hercegovine. Objavio je saoštenje koje mi prenosimo u potpunosti:

Ni jedna pobjeda u životu ne dolazi bez velikog truda i predanog rada. Tako je i naša sinoćnja pobjeda protiv Austrije izvojevana viteški na terenu, ali i na tribinama „Bilinog Polja“. NS/FS BiH koristi priliku da se iskreno zahvali svim navijačima koji su svojim grlima i dlanovima donijeli prevagu koja je otišla na našu stranu. Bez i jednog zvižduka himni, baklje ili petarde smo pobijedili teškog protivnika. Sinergija svih nas, igrača na terenu i publike na tribinama, pravi je pokazatelj kako možemo i moramo dalje u nove pobjede. Stajali smo na istoj strani, zdušno bodrili jedni druge, a produkt toga je naša velika pobjeda. Tako ćemo nastaviti i ubuduće. Zato želimo da zajedno nastavimo koračati stazom uspjeha, jer smo sinoć pokazali i dokazali da znamo, možemo i hoćemo kada je najteže.Hvala vam, stoji u saopštenju.

P.S.

Da li je ovo dodvoravanje navijačima to znaju u FS BiH. Mi ih moramo upitali da li su  možda ped početak susreta vidjeli one ratne zastave takozvane Armije BiH??? Pretpostavljamo da nisu, ili nisu htjeli da ih vide..