XS
SM
MD
LG

Ubijeni navijač rođak funkcinora SNS

 

Vladimir Đukanović /FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE /

 

Krvava tuča dogodila se u Bijelini na parkingu hotela Sveti Stefan, gde je bio dogovoren obračun navijača Crvene zvezde i Partizana iz ovog grada.

Kako prenosi portal InfoBijeljina, jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga sa teškim telesnim povredama zadržana u bolnici Sveti Vrači.

 

 

Kako je na svom Fejsbuk profilu objavio Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, u tuči je nastradao njegov rođak Aleksandar Saša Pantić, koji je bio navijač Partizana.

- Smrtno je stradao moj rođak, Aleksandar Saša Pantić. Bio je navijač Partizana. Neka mu je laka zemlja. Celu svoju mladost sam proveo na severu. Neko sam ko je uvek cenio navijački pokret. Međutim, ovakve besmislene sukobe, ovo bezumlje, ovo se mora iskoreniti. To moraju sami navijači da urade. Koliko još mora glava da padne da bi se neko dokazao na tribini? Koliko porodica mora u crno da se zavije? Zbog čega? - napisao je Đukanović na svom Fejsbuku.

Strašne stvari, priznaćete... Zaista, kada će neko da počne da razmišlja o ožalošćenim porodicama pa da ovome stane na kraj?!