XS
SM
MD
LG

Slovenke najbolje u Banjaluci

Zajednički snimak učesnika

Danas je u Banjaluci završen 5. Medjunarodni turnir u odbojci Trofej Banjaluke. I ove godine je vidjen visok nivo odbojke. Gledaoci su mogli uživati u dobrim potezima igračica iz Slovenije, Hrvatske, Federacije BiH i Republike Srpske.

Anđelka Radišković, najbolji igrač turnira

Prvo mjesto je osvojila ekipa Spodnja Savinska iz Slovenije ispred domaće ekipe Banjaluka volej, koja je pobjednicama turnira nanijela jedini poraz. Treće mjesto je osvojio prošlogodisnji vicesampion BiH Kula iz Gradačca. Četvrto mjesto je pripalo hrvatskom prvoligašu Nova Gradiška.

Za MVP turnira je proglasena Andjelka Radiškovic iz Ok Kula Gradačac. Ostale pojedinačne nagrade su pripale Ani Mazej, liberu, Anastasiji Znidar, primaču servisa i Mojci Božić, dizaču iz Spodnje Savinske, Jovani Kovačević, blokeru i Sonji Vujnić, serveru iz Banjaluka volej, i Antoniji Čeliković, korektoru Nove Gradiske.

Dobitnii pojedinačnih nagrada

Kapiten ekipe Banjaluka volley Vesna Crnčević je izjavila da je turnir bio izvrsna provjera za predstojeću sezonu u kojoj imaju visoke ambicije.

Turnir se nalazi u kategoriji manifestacija od interesa za grad Banjaluku i Republiku Srpsku, i u organizatoru, klubu Banjaluka volej isticu zahvalnost Ministarstvima porodice, omladine i sporta, trgovine i turizma, gradu Banja Luka i sponzorima Sim impex, Adriatic osiguranje, Didako, Klas Sarajevo i Akva tim.

BL Volej