XS
SM
MD
LG

Marin opčinjen atmosferom

Marko Marin, impresioniran atmosferom na stadionu “Rajko Mitić”, zadovoljan remijem (0:0) protiv Napolija napustio je klupske prostorije posle prvog meča Crvene zvezde u Ligi šampiona.

- Zadovoljni smo osvojenim bodom, veoma važnim iz više aspekata. Napoli je odlična ekipa i vrlo dobro smo znali šta nas očekuje. Imali smo priliku da iz kontre ugrozimo protivnika, ali je trebalo u tim situacijama bolje da se razigravamo – rekao je Marin.

Podrška pune Marakane još jednom se pokazala kao jedno od najjačih oružja crveno-belih.

- Atmosfera je bila fantastična. Nezaboravna! Igrao sam pregršt utakmica u Ligi šampiona, ali ovakav utisak na mene nije ostavila nijedna prethodna. Osećaj je bio neverovatan. Od pesme zvezdaša nisam čuo himnu Lige šampiona. Biće teško na strani, ali ćemo pred domaćom publikom moći da pokvarimo planove i ostalim rivalima u grupi.

Premijera u grupnoj fazi Lige šampiona i epitet istorijskog meča imali su značajan uticaj na beogradski tim.

- Bili smo u grču tokom uvodnih minuta što je logično s obzirom na to da nikad ranije nismo igrali sličan duel. Očekivali smo ovakav tok. Posle 15 minuta smo se oslobodili pritiska i zaigrali konkretnije. U drugom poluvremenu rival je bio još ofanzivniji, ali smo uspeli da se odbranimo i osvojimo bod. Pokazali smo da možemo da igramo fudbal.

Vremena za razmišljanje o odigranom meču nema previše jer već za vikend šampiona Srbije očekuje najveći izazov na domaćoj pozornici.

- Sledi večiti derbi, veoma važan duel. Očekujem da pobedom otklonimo sve dileme i dokažemo da smo najjača ekipa u državi – istakao je Marin.

Marko Marin: Foto:Crvena zvezda