XS
SM
MD
LG

Nemanja Majdov: Novi dan, novi ciljev

Nemanja Majdov je doživio poraz na početku Svjetskog prvenstva u Bakuu.Reprezentativac Srbije je u drugoj rundi poražen na kaznu od Aurelijena Dijaza iz Francuske poslije 12 minuta borbe. Danas se oglasio emotivnom porukom na Fajesbuku:

Pozdrav ljudi :) 
Novi dan, novi ciljevi:

Pozdrav ljud

Juče nije isšlo, nije išlo onako kako je trebalo da ide. Na jednu stranu naravno da sam razočran, jer sam mnogo radio za ovo, a na drugu i nisam, jer je ovako sigurno bolje za mene, tako je Bog rekao, u nastavku života ćemo saznati zašto

Ispao sam od Francuza,  u maratonskom meču na produzetke, koji je sveukupno sa pauzama trajao 25 minuta , jer su se dešavale stvarno čudne stvari, na samom početku meča mi je pukla arkada, pa sam išao doktoru, jedanput, pa onda u nastavku meča opet, jer nisu mogli zaustaviti krvarenje i onda su mi na pola zatvorili oko. A njemu su te pauze puno bolje došle jer je on takav tip borca, koji je na svakom početku mnogo agresivan, a mi smo bukvalno imali runde.  Dešavalo se i to, da sam iskažnjavan od strane sudija , i na kraju i diskvalifikovan zbog treće kazne.

Nemam za čim da žalim, živio sam ovaj san jednom, i to niko ne može oduzeti, a juče sam ostavio dušu na strunjači, i koliko god bio umoran išao sam naprijed i nisam se u glavi predavao. Napravio sam i ja gređku, nisam bio stopostotno glavom u tom meću, jer sam jedva iščekivao velike mečeve tipa polufinale, da se probude velike emocije, a nismo išli sa tim ćarom od samog starta, kao da sam se čuvao za posle. Tako je kako je, nekad si gore nekad si dole, takav je život. Prihvatam sve stvari kao muškarac i kao šampion, isto kao što prihvatam i sve svoje uspjehe. Nista ne mjenjam u svom radu i u svojoj posvećenosti i predanosti rezultatu. Hvala svima na podršci, mom klubu, porodici, sponzorima i cijelom timu. Žao mi je što nismo uspjeli pisati istoriju i ovog puta, ali još je mnogo toga ispred nas, a i mi nikada ne gubimo, mi pobjeđujemo ili učimo na lekcijama. 

Vraćam se uskoro,

#blessed #SlavaBogu

 

Foto: Fejsbuk