XS
SM
MD
LG

Dominikana prva na redu

Ženska seniorska reprezentacija Srbije sutra (subota, 29. septembar) će startovati na Svjetskom prvenstvu u Japanu. Seniorke Srbije će u 1. kolu D grupe XVIII SP 2018. u Hamamacuu igrati protiv Dominikanske Republike od 9.10 časova po našem vremenu, uz direktan prenos na TV SK 1.

Rivali Srbiji u D grupi XVIII SP 2018, pored Dominikanske Repbulike biće Brazil, Portoriko, Kazahstan i Kenija. Sve utakmice sa SP iz Japana direktno će prenositi TV Sport Klub.

Seniorke Srbije će u 2. kolu, u nedelju, 30. septembra, igrati protiv Kenije od 12.20 časova po našem vremenu, a u 3. kolu, u ponedeljak, 1. oktobra protiv Brazila od od 12.20 časova po našem vremenu. Posle slobodnog dana, Srbija će u 4. kolu, u srijedu, 3. oktobra igrati protiv Kazahstana od 9.10 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 5. kolu, u četvrtak, 4. oktobra protiv Portorika od 6.40 časova po našem vremenu.

Plasman u II fazu izboriće po 4 selekcije iz sve 4 grupe.

Predvođene selektorom Zoranom Terzićem reprezentacija Srbije igraće u sastavu:

Bianka Buša, Bojana Živković, Tijana Malešević, Brankica Mihajlović, Maja Ognjenović, Stefana Veljković, Teodora Pušić, Ana Bjelica, Maja Aleksić, Jovana Stevanović, Milena Rašić, Silvija Popović, Tijana Bošković, Bojana Milenković.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije