XS
SM
MD
LG

KBK ''Kobra'' dolazi na svoje: Osveštani temelji nove dvorane

Kik boks klub Kobra iz Istočnog Sarajeva odlučio je da izgradi sopstvenu dvoranu za trening.

Odrađena je prva faza radova, izliveni temelji, a ovog vikenda su ti temelji i osveštani u prisustvu prijatelja kluba, članova i njihovih roditelja. Temelje je osveštao otac Boško Tošović, koji je uz blagoslov svim sportistima poželio mnogo uspjeha u budućoj sportskoj karijeri.

- Vjera je jako bitna u svakom segmentu života, kao i u sportu jer mi smo ti koji se trudimo i radimo ali Bog je taj koji odlučuje o svemu i upravo zbog toga prije bilo kakvih daljih radova skupili smo se da se zajedno pomolimo. Ova vrsta projekta je jako zahtjevna i skupa ali odlučili smo se na ovaj izazov i sad nema nazad. Otvorenje objekta očekujemo sredinom ljeta iduće godine. ako sve bude išlo po planu. Želim da se zahvalim svim nasim članovima kluba prvenstveno na njihovom napornom treniranju i radu u klubu kao i svima koji su danas dosli da uveličaju ovaj lijepi momenat. Takođe, dužnost mi je da pozdravim i javno se zahvalim gospodi Glavaš Aleksandru i Nešić Nenadu prije svega na dolasku i dugogodišnjoj nesebičnoj pomoći našem klubu, ali i na jako vrijednoj donaciji koju su nam obezbjedili za novu salu, rekao nam je predsjednik kluba, Bojan Teletina.

Izgradnja nove sale omogućiće takmičarima sigurno još bolji rad i bolje rezultate, koji su i do sada bili izuzetno dobri.