XS
SM
MD
LG

Derbi u Obudovcu

Pred nama je treće kolo Prve lige Republike Srpske, u Obudovcu u derbiju snagu će odmjeriti treća i prva ekipa sa prvoligaške tabele, domaće odbojkašice Crvene Zvijezde i He na Drini iz Višegrada.

Višegrađanke u prva dva kola nisu izgubile ni set pa se s pravom nameću kao jedan od favorita za najviši plasman i ispunjeni su svi uslovi za istinski derbi.

"Izuzetno respektujemo ekipu iz Višegrada jer je to klub koji ima tradiciju, a znamo da se kod njih dobro radi i da su kao i većina malih mjesta suočeni sa stalnim odlascima igračica što se popunjava iz mlađih kategorija. Pošto su u prethodnom kolu lako izašle na kraj sa Inovom, a mi znamo kvalitete Inove svjesni smo o kakvoj se ekipi radi ali ćemo pokušati, suprotstaviti se favorizovanom protivniku pa pozivamo publiku da uživa i bodri naše odbojkašice. Mi ulazimo u seriju teških utakmica i nakon He na Drini gostujemo Inovi i to je prilika da vidimo gdje smo, a i da mlađe igračice stiču iskustvo igranja jakih utakmica" za najavu derbija za portal "SportDC". net izjavio je trener Obudovljanki Milenko Perušinović.

Utakmica između odbojkašica Crvene Zvijezde i He na Drini na rasporedu je u nedelju 14. oktobra sa početkom u 15,00, sati u sali OŠ "Obudovac".

Meč će suditi Veselin Drobnjak iz Modriče i Danijela Bandulaja iz Banja Luke.


Inova 2 : 3 Ljubinje
Crvena zvijezda 2 : 3 HE na Drini
Glasinac 3 : 0 Kozara
Radnik 3 : 0 Derventa
Slavija 0 : 3 Hercegovac
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Glasinac 3 3 0 9
2 HE na Drini 3 3 0 8
3 Crvena zvijezda 3 2 1 6
4 Radnik 3 2 1 6
5 Hercegovac 3 2 1 6
6 Ljubinje 3 2 1 5
7 Inova 3 1 2 4
8 Kozara 3 0 3 1
9 Derventa 3 0 3 0
10 Slavija 3 0 3 0