XS
SM
MD
LG
11.10.2018 Administrator DC

Ceca na Jahorini

U cilju adekvatne pripreme nove zimske sezone na Jahorini, održan je sastanak operativnog tima. Na ovom sastanku izložen je plan rada i rasporeda aktivnosti OC Jahorina za zimsku sezonu 2018/2019.

Raspravljalo se o obezbjeđenju uslova za rad ski centra od naplate parkinga, čišćenja puta i ski centra, medicinske pomoći, konstantnog prisustva policijske patrole, inspekcijske kontrole, komunalne policije, do nesmetanog obezbjeđenja električne energije, rasvjete i vode. Na sastanku operativnog tima Jahorine za narednu zimsku sezonu takođe se govorilo o promociji destinacije Jahorina koja je svakako bitan segment jedne turističke destinacije ozbiljnih razmjera, kakva je Jahorina zapravo.

U skladu sa tim precizirali su se detalji u vezi sa organizacijom koncertnih i takmičarskih manifestacija od kojih je prvi na redu koncert Svetlane Cece Ražnatović 1.12.2018. godine povodom zvaničnog otvaranja sistema vještačkog osnježavanja. Nakon koncerta Cece, u planu je, od 13. do 16. decembra, trodnevni retro ski opening koji će uz bogat zabavni i takmičarski program posjetiocima pružiti odličnu zabavu uz koncert Crvene Jabuke.