XS
SM
MD
LG
11.10.2018 Administrator DC

Krbanjević zadovoljan Slogom

 OFK Sloga Gornje Crnjelovo nije uspio izboriti plasman u četvrtfinale Kupa RS Radnik je bio uspješniji i nakon jedanaesteraca savladao je ekipu Sloge koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Dušan Martinović, kapiten Radnika, u izjavi nakon utakmice rekao je da su svi u taboru Radnika iznenađeni kvalitetom koji posjeduje tim Sloge i da im je tek sad jasno da je njihova ambicija da uđemo u Premijer ligu itekako opravdana i realna. Nemanja Lekanić, jedan od najboljih i najstandarnijih  igrača Sloge  ove sezone rekao je:

- Iako žalimo jer nismo prošli u naredni krug, smatram da treba da budemo zadovoljni izdanjem. Pokazali smo da igramo dobar fudbal i ovaj put nedostajala nam je samo sreća. U klubu vladaju odlični odnosi, uslovi za rad su fantastični i smatram da sam donio pravu odluku kada sam odlučio postati dio ove porodice. Nastavljamo našu borbu u prvenstvu i Kupu BiH i već za tri dana imamo jednu izuzetno tešku utakmicu u Janji.

Predsjednik Zlatko Krbanjević, koji je utakmicu posmatrao putem video linka uživo poručio je igračima da je ponosan na njih.

- Glavu gore, moji šampioni! Mislim da je sada svima jasno, ono što moji saradnici i ja znamo već odavno. Vi ste tim koji je prerastao rang u kome se trenutno takmičite i na pravom ste putu da izborite plasman u ligu koju svojim kvalitetom zaslužujete. Danas ste naš klub predstavili na jedan izuzetan način i možete biti ponosni jedni na druge. Ja na Vas svakako jesam!