XS
SM
MD
LG

Dragan Aničić karijeru nastavlja u Voždovcu

Nakon dve godine angažmana u šabačkoj Mačvi, šef stručnog štaba, Dragan Aničić karijeru će nastaviti u FK “Voždovac”. Veliki uspesi šabačke Mačve u poslednjih nekoliko godina od kako je na čelu kluba Ivica Kralj doveli su ovaj sportski kolektiv, koji će naredne godine obeležiti vek postojanja, u žižu fudbalske javnosti. Plasman u elitni rang takmičenja nakon skoro sedam decenija, polufinale Kupa Srbije nakon tri decenije, su istorijski uspesi koji su u prvi plan stavili kvalitet ljudi u Stručnom štabu, kao i igrača. Zbog toga je interesovanje za fudbalere koji nose Mačvin dres, kao i sportske radnike izuzetno veliko, ne samo na domaćoj, već i inostranoj fudbalskoj sceni.

Dragan Aničić

Ponuda koja je stigla iz redova beogradskog superligaša, bila je novi izazov za Dragana Aničića koji je i prihvatio. „Bilo je teško da donesem ovakvu odluku, ali kada vam neko ponudi takve uslove kao što je to u mom slučaju, teško je i ne prihvatiti ih. O Mačvi mogu da kažem samo pozitivno, vezao sam se za ljude u tom klubu, sve ove godine saradnja je bila izuzetna, bez pritisaka i bilo kakvih drugih negativnih stvari koji mogu biti prisutni u fudbalu u karijeri jednog trenera. U meni će Mačva uvek imati vernog navijača, kao što sam i ja uvek imao podršku kluba, koja ni sada nije izostala“, navodi Aničić.

Fudbalski klub „Mačva“ Draganu Aničiću želi puno uspeha u novom klubu i zahvaljuje na višegodišnjoj kvalitetnoj saradnji koja je u proteklom periodu donela mnogo razloga za radost svim ljudima koji su deo kluba, kao i navijačima Mačve.

pr Ana Acan