XS
SM
MD
LG

Svakom po bod(video)

 

 

MODRIČA – U okršaju Vranjaka i Proletera nije bilo pobednika, a da se i to u fudbalu može, pobedu su zaslužili i jedni i drugi.

Teslićani, jer su olako došli do lepe prednosti, ali i Vranjačani pošto su u nastavku utakmice trijumf više želeli. Doduše, gosti su nastupili bez šest prvotimaca, ali to se dugo ne pamti. Proleter je u 18.minutu došao do prednosti preko Mladena Lemeza, a pošto je domaćin dugo tražio sebe, gost je u 23.minutu preko Dejana Gavrića svoju prednost učinio kapitalnijom.

I kada se očekivalo da tim iz grada podno Borja dotuče posrnulog protivnika, Lemez je reagovao brzopleto, sapleo Ostoju Damjanovića, a Dejan Vidović sa „bele tačke“ pogađa cilj i rezultat prvog poluvremena.

 

U nastavku se domaćin vratio u igru, gost se bez objašnjenja povukao na svoju polovinu i priliku tražio u kontra – napadima. Međutim, naleti Vranjaka doneli su ekzekuciju u 75.minutu kada je do tada nezapaženi Ratko Dudić dobro se snašao i pogodio cilj.

Gosti su preko Gavrića uzdrmali prečku gola Miroslava Lukanovića, domaćin u finišu silno atakovao, ali remi je najpravedniji ishod ove utakmice.

 Kada je u 82.minutu u igru ušao Aleksandar Gajić usledile su ovacije. Naime, ovaj uljudni fudbaler dugo je bio izvan terena iz zdravstvenih razloga. Sada je očeličio, pa se vratio velikoj ljubavi – fudbalu! Ima onih mladih ljudi koje ni sve nedaće ne mogu sputati u životu, jer znaju svoj cilj. Ko na vreme taj cilj prepozna, lako i put do njega nađe.

Srećno, Gajiću!

Vranjak - Proleter 2:2 (1:2)

Stadion: Centar. Gledalaca: 200. Sudija: Duško Puvača (Novi Grad) 6,5. Strelci: Vidović u 45.(11 m), Dudić u 75.minutu za Vranjak, Lemez u 18., Gavrić u 23.minutu za Proleter. Žuti kartoni: Trepić, Rakić, Mikelini(Vranjak), M.Popović(Proleter).

VRANJAK: Lukanović 6, Janković 6, Trepić 6, Rakić 6, Dudić 6.5, Vidović 6.5, Spasojević 6, Mikelini 6, Savkić –(od 35.min.Petrović 6), Damjanović 6.5, Savić 6(od 82,min.Gajić -).

PROLETER: Matović 7, Đekanović 6.5(od 86.min.Stojković -), Đukarić 6.5, Jelić 6.5, Cocić 6.5, R.Popović 6.5, Maksimović 6.5, Gavrić 7, Lemez 6.5, M.Popović 6, Tatić 6,5.

Igrač utakmice: Darijan Matović(Proleter) 7.