XS
SM
MD
LG

Mile diplomirao

Mile Lazarević ,trener gradačačke Zvijezde koji je sa dosta uspeha vodio prvoligaše Napredak,Podrinje,Jedinstvo,Proleter,Drinu i Zvijezdu 09 ,zaokružio je školovanje pri edukacionom centru FS BiH i postao diplomirani trener sa UEFA Pro licencom.

Ovaj iskusni fudbalski stručnjak odbranio je diplomski rad pred komisijom koju su sačinjavali Dr. profesor Munib Talović ,profesor Mensur Dogan i profesor Eldin Jelišković i potvrdio da se radi o jednom od najboljih fudbalskih stratega na bh prostorima.

-Za sticanje zvanja licenciranog trenera počeo sam još 2009 godine, kada sam završio B program,godinu dana kasnije stekao sam i A licencu i sve moje ambicije su bile usmerene da okončam kompletno školovanje i stignem do zvanja trenera sa UEFA Pro licencom.P očeo sam 2016 godina edukaciju za Pro licencu i eto nakon stažiranja u Švajcarskom Luganu uspio sam da  nako dve godine odbranim diplomski rad na temu „Analiza rada menadžmenta ,organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskim pogonima F.C Lugano“. Ovim  putem bih se zahvalio svima koji su mi pružili podršku i omogućili da uspešno okončam trenersko usavršavanje  i dođem do diplome .Kompletan život sam posvetio fudbalu i stigao sam do trenerskog vrha što se tiče školovavanja. Vodio sam uspešno dosta klubova verujem da ću svoje fudbalsko znanje sa uspehom prenositi i u budućnosti-zaključio je Mile Lazarević diplomirani trener sa UEFA Pro licencom