XS
SM
MD
LG
19.10.2018 Sportski žurnal / Foto: Arhiva Bojana Milenković

Bojana operisana u Rimu

Zbog povrede prednjeg ukrštenog ligamenta u levom kolenu, u poslednjem meču prve faze Svetskog prvenstva Bojana Milenković se pre svih vratila iz Japana

U sredu je srpska reprezentativka i operisana.

- Intevencija je izvršena u Rimu u Italiji, kako svi kažu, a sigurno je da ću i ja reći, kod najboljeg doktora za ovakav problem. Operacija je uspešno prošla, doktor je zadovoljan a samim tim sam i ja presrećna. Iako imam bolove, ništa mi drugo ne preostaje nego da se vratim koloseku pre operacije, da se smejem – poručila je hrabra Milenkovićeva, koja je nedavno predstavljena kao novo pojačanje Skandićija.

- Oporavak ću raditi u Italiji ali još nemam konkretnu informaciju za dalje. Imali smo prezentaciju kluba gde su me svi neverovatno dočekali i dali mi podršku.

Nije 21-godišnja Srpkinja propustila priliku da spomene i saigračice iz reprezentacije.

- Zahvalila bih se svima koji su uz mene, devojkama iz reprezentacije sa kojima sam konstantno u kontaktu, Savezu, a najviše svom novom klubu Skandićiju. Igračice i rukovodstvo je uz mene 24 sata dnevno, daju energiju i podršku, neverovatno je koliko su divni. Jedva čekam da se vratim na teren. Mojoj sreći neće biti kraja – poručila je na kraju Milenkovićeva.