XS
SM
MD
LG

Nataša na Palama očekuje težak meč

 Šampionke BiH odbojkašice brčanskog Bimal Jedinstva svoje drugo učešće u CEV Ligi Šampiona počeće u Palama. U meču 1. kola kvalifikacija "Brčanske princeze" sastaćese sa prvakom Francuske Asptt Mulhouse VB.

"Posle plasmana u finale Kupa Republike Srpske i tri startne prvenstvene pobjede u dobrom raspoloženju i rasterećeno čekamo prvaka Francuske. Imamo saznanje o rivalu, a sam podatak da su ispred velikog Kana u prvenstvu Francuske govori o kakvom se protivniku radi te zaslužuje maksimalni respekt i poštovanje uz to od 16. odbojkašica lecenciranih za Ligu prvaka devet je internacionalki iz USA, Srbije, Ukrajine, Velike Britanije, Crne Gore, Grčke. Nemamo šta da izgubimo, te u meč ulazimo potuno rasterećeno sa željom da se hrabro suprostavimo izrazitom favoritu uz veliku borbenost i da odigramo svoju najbolju odbojku, a na kraju će se vidjeti, koliko će to biti dovoljno te ovom prilikom pozivam ljubitelje sporta iz Pala, a posebno odbojke da nas podrže u nastojanju da se hrabro suprostavimo rivalu" za portal SportDC izjavila je Nataša od Pala, Slijepčević poenterska snaga "Brčanskih princeza" dugogogodišnja standardna BH reprezentativka.

Utakmica između odbojkaškog prvaka BiH Bimal Jedinstava i prvaka Francuske na rasporedu je u utorak 23. oktobra u paljanskoj ljepotici dvorani "Peki" sa početkom od 19,00 sati.