XS
SM
MD
LG

Jahorina želi u Premijer ligu

KMF Jahorina u nedelju će gostovanjem u Ljubinju započeti novu sezonu u Prvoj futsal ligi Republike Srpske.

Paljani ove sezone žele u sami vrh tabele, a promjene u igračkom kadru govore da su ozbiljno pristupili novoj sezoni. Stiglo je sedam novih igrača. Nikola Šarović se poslije boravka u KMF Tango vratio u Jahorinu, i sa svojim premijerligaškim iskustvom, gdje je imao dosta prostora za igru, sigurno će biti od velike koristi Paljanima. Pored njega, tu je i mladi golman Nemanja Jokić, brat povremenog reprezentativca BiH, Stefana, zatim Sanjin Zanović i Amir Čizmo, kao i trojica mladih igrača sa fudbala, Dejan Obradović, Ognjen Jevtović i Dejan Deurić.

- Mi želimo u vrh tabele. Naše ambicije su da napadnemo Premijer ligu i mislim da imamo jako dobre šanse za to. Sigurno je da nas čeka dosta posla, nekoliko ekipa je tu koje takođe pretenduju za visok plasman, prije svih KMF Nevesinje, ali duga je sezona, borićemo se. Imamo kvalitet, spremili smo ekipu za vrh tabele, i vidjećemo kako će kroz sezonu to da izgleda, nadamo se najboljem, rekao je za naš portal Bojan Brčkalo, alfa i omega Paljana.

Svoju prvu utakmicu KMF Jahorina igraće u Ljubinju protiv istoimene ekipe koja se ipak vratila u prvoligaški karavan, iako je pred žrijebanje odustala od učešća u novoj sezoni Prve lige Republike Srpske.

 


14 .kolo Prva liga RS
Nevesinje 6 : 1 Kotor Varoš
Brčko Zdravlje 1 : 6 Brod
Ljubinje 9 : 11 Šampion
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Nevesinje 12 8 0 4 24
2 Šampion 12 8 0 4 24
3 Kotor Varoš 12 7 0 5 21
4 Brod 12 6 0 6 18
5 Jahorina (-3) 12 5 2 5 14
6 Brčko Zdravlje 12 3 2 7 11
7 Ljubinje (-4) 12 3 0 9 5