XS
SM
MD
LG

Crni vrh na vrhu

Fudbaleri Crnog Vrha iz Jaružana, osvojili su jesenju titulu šampiona Opštinske lige Laktaši Srbac Prnjavor. Izabranici Slobodana Crnadka Crnog, ostvarili su ubedljivu pobedu od 7:1 u zaostaloj utakmici prvog kola, na gostovanju u Kosjerovu, te sa tri boda prednosti osvojili jesenju titulu u odnosu na najblizeg konkurenta u borbi za tutulu ekipe Bratstva iz Poveliča.

Crni vrh je do jesenje titule dosao sa ubedljivim skorom od šest pobeda, i samo jednim nerešenim retultatom jer je u toj utakmici kipa nastupila bez pet standardnih prvotimaca.

Danijel Stanković-pomoćni trener:
 

“Završili smo jesenji dio prvenstva na prvoj poziciji. Odigrali smo veoma dobru polusezonu, te u 7 odigranih utakmica ostvarili 6 pobjeda i 1 nerjesen rezultat. Ostaje žal što i na tom gostovanju u Nožičkom nismo ostvarili pobjedu, iako smo bili bolji rival. Ali kad se podvuče crta moram reći da sam veoma zadovoljan ostvarenim rezultatom. Sjetimo se da smo i prošle sezone bili jesenji prvaci, te ovi rezultati nisu slučajni već i više nego zasluženi. Momci su dali sve od sebe i siguran sam da ćemo na ljeto proći prvi kroz cilj, tj. da ćemo biti šampioni.„

 

Ratko Vrančić- Prvotimac iz Jaržana:

„Polusezona iza nas, je bila veoma zadvoljavajuća i uspešna. Imali smo mali kiks u Nožičkom za 100% učinak u ovom delu sezone, i ako je posao dobro odrađen, s obzirom da smo u toj utakmici bili uskraćeni za četiliri ili pet standardni prvotimaca. Imali smo problema sa povredama i nijednu utakmicu nismo dočekali u punom sastavu osim derbija sa najvećim rivalom za ttulu-Bratstvo Povelič. Sa trenerom Crnadkom  redovno treniramo i iz utakmice u utakmicu podižemo nivo forme i igre. Sada nam sledi pauza, pa dogovor oko nastava sezone i treninga“

Dragan Amiđžić-prvi strelac ekipe sa 6 pogodaka:

“Prvaci smo jesenjeg dijela prvenstva, po mom mišljenju sasvim zasluženo. Smatram da kao ekipa imamo kvalitet koji prerasta ovaj rang takmičenja. Svi igrači su dali svoj maksimalni doprinos, u ekipi postoji dobra hemija, mi smo svi jedna velika porodica. Drago mi je što sam dio ove ekipe i što sam golovima mogao pomoći da ostvarimo ovaj rezultat. Očekujem još bolju igru na proljeće i naravno titulu.”
 

Igrači zaslužni za jesenju titulu:

Đorđe Ivančević, Lazar Radinković, Staniša Savić, Siniša Stanković, Milan Đurić, Ratko Vrančić, Miloš Vasilić, Dragan Ćetojević , Aleksandar Popvić, Srđan Vuković,Marko Miajtović,  Nikša Kisin, Dragan Amiđžić, Boris Vujmilović, Darko Rogić, Mišo Jaćimović, Dejan Ribić, Darko Dušanić, Đuro Vunjak, Predag Bojić, Aleksandar Đurić.

 

Svi rezultati:

1. Kolo-Kosjerovo: Milan 1:7 Crni Vrh Jaružani

2. Kolo-Mali Sitneši: Polet 2:3 Crni Vrh Jaružani

3. Kolo-Jaružani: Crni Vrh 3:0 Crvena Zemlja (Nova Ves) (Službeni rezultati)

4. Kolo-Nožičko: Nožičko 1:1 Crni Vrh Jaružani

5. Kolo-Jaružani 6:1 Vrbas (Prijebljezi)

6. Kolo-Donji Galjipovci: Budućnost 0:4 Crni Vrh (Jaružani)

7. Kolo-Jaružani: Crni Vrh 1:0 Bratstvo ( Povelič)

 

 


Polet 0 : 4 Milan
Bratstvo 7 : 2 Crni vrh
Budućnost 4 : 0 Crvena zemlja
Vrbas 1 : 2 OFK Nožičko
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crni vrh 14 11 2 1 35
2 OFK Nožičko 14 9 2 3 29
3 Bratstvo 14 9 2 3 29
4 Budućnost 14 7 0 7 21
5 Vrbas 14 5 2 7 17
6 Crvena zemlja 14 4 1 9 13
7 Polet 14 3 1 10 10
8 Milan (-12) 14 3 0 11 -3