Paljanska internacionalka Nataša Slijepčević koja je ponikla i afirmaciju stekla u OK “Jahorina” iz Pala, potpisala je jednogodišnji ugovor i naredne sezone nosiće dres  “brčanskih princeza” neprikosnovenih i aktuelnih 11. sezona u nizu šampionki BiH.

Ove sezone, simpatična Paljanka branila je boje mađarskog OK “Jaszbereni” i predvodila ga do polufinala plej ofa. U svojoj karijeri pored nastupa za “Jahorinke”, Slijepčevićka je i tri sezone nosila dres ŽOK “Gacko” i sa sjajnom generacijom Gačanki: Majom Maljević, Anom Gajić, Helenom Košutić, Kaćom Popović, Tijanom Salatić, Dajanom Boljanović i ostalima piše najljepše stranice istorije kluba i kiti se titulom pobjednika Kupa BiH i sa dva vicešamionske pehara  BiH.

Nataša Slijepčević igra na poziciji korektora. Svojim upornim radom, kvalitetom i talentom već je dugo godina standardni član najbolje selekcije BiH. Radi se o provijerenoj i kvalitetnoj igračici, sa velikim odbojkaškim znanjem, iskustvom i biće  veliko pojačanje za ekipu OK “Bimal Jedinstvo” i stratega Smaila Pezerovića da u CEV Ligi šampiona naprave iskorak.